TÄÄLLÄ OVAT MONET IHANAT KAKSIOSAISET PUVUT!

Mukavia katseluhetkiä!

 TARJOUS! Musta-turkoosi puku, 190€   Musta joustava,hiukan kiiltävä kangas.Koristeena kirjava turkoosi kangas ja kimaltavia koristeita. Koko M ja kuppi B-D, helppo muuttaa poistamalla tai lisäämällä toppauksia.

Huom. Tarjouspuvuilla ei palautusoikeutta.

 TILAPÄISESTI LOPPU!  Puna-kulta asu, 64€,  Toppi joustavaa iholla miellyttävää lycraa, hihaton, toiselta puolelta kokonaan olkapään näyttävä. Hameen yläosa samaa joustavaa, miellyttävää lycraa ja lantion kohdalta alas kauniisti liikkuvaa sifonkia. Kullanväriset osittain riipuvat koristeet. Topin alareuna n.86cm ja korkeus 39cm. Hameessa kuminauhavyötärö 53-99cm ja pituus 102cm. Yhdenkoon tuote, vastaa n.kokoa M.   

 

 Rimpsuhelmainen puku, 145€   Kaunis puku ruskeaa, kullanhohtavaa, joustavaa kangasta. Helma kapenee edestä ja takaa "lattari" vaikutteisesti ja sivuilla kolme pyöreää "timantti" reunustettua aukkoa. Runsaat koristelut kankaassa pinkki-fuksia-kulta. ja riippuvia koristeluja.Kapenevissa sivuissa rimpsuja. Vyötäröllä sisäpuolelle ommeltu kuminauha,jota kiristämällä tai löysäämällä helppo muuttaa vyötäröä.Koko M ja kuppi B(-C).

 

 Vaaleanpunainen puku koristekivillä,85€   Hiukan kiiltävä,joustava kangas. Puvassa koristeeina koristekiviä. Toisella sivulla leveä halkio ja aalla kiinteät shortsit puvun kangasta. Halutessaan halkioon helppo lisätä sifonkia. Kuminauhavyötärö 84-98cm.Koko M.Kuppi B-C, ja liivien pituus 94cm. Liivien päällä oleva kangas riippuu myös hiukan niiden yli.  

 

 

Vihertävänturkoosi puku koristehelmillä, 85€   Hiukan kiiltävä,joustava, hiukan vihertävän turkoosi kangas.Koristeina koristekiviä. Puvussa toisella puolella leveähkö halkio, jomka alla kiinteät shortsit, puvun kangasta.(helppo lisätä halkioon myös sifonkia. Kuminauhavyötärö 84-98cm. Koko M, kuppi B-C,liivien pituus 86cm. liivien päällä olevä kangas riippuu myös hiukan niiden yli.

 

 TARJOUS! Lila puku rimpsuilla,145€   Joustava lycra, Liivit kokonaan"timantti"koristellut ja  myös selän ja niskan taakse menevät nauhat.Toisen puolen halkiossa sifonki ja reunassa "timantit",  Liivien ympärillä  ja alareunassa sifonkikoristelut. Vyötärössä kuminauha jota voi löysätä tai kiristää . Vyötärö 64-86cm. Kuppi B-C.

Valitettavasti kamerakuva on hiukan väärän värinen.Lila väriluonnossa hiukan enemmän lila!

 Vihreä puku timannttikoristeilla,99€  Puvussa kauniita helmi ja "timantti"koristeluja.Halkio toisella puolella, Koko M, kuppi B-C.

 Lila puku,kirjavaa kangasta,89€    Puvun kangas hiukan kiiltävää, kauniisti kuvioitua kangasta. Isoja ja pieniä "timantti"koristeita. Edessä kaksi paljettireunustettua halkiota. Koko M. Kuppi B.

 

 Tummanpunainen puku turkooseilla ,97€    Tummanpunainen joustava lycra ja vyötäröltä sivulle musta sifonki. "Timantti" ja turkoosikoristeita.  Koko M,kuppi B-C.

 

Musta "timantti"koristeinen puku,99€    Musta joustava lycra "timanttikoristelut". Koko M, kuppi B-

 

 

TARJOUS!  Vihertävän kirjava puku, 76€!   Joustavaa lycraa,sivuhalkiot molimmilla puolilla ja takanana hameessa myös kauniit koristelut.Koko M, kuppi B.

Huom. Tarjoustuotteilla ei palautusoikeutta.

Vaaleansininen puku,86€  Hiukan kiiltävä kangas,oikealla puolella leveä halkio,jonka alla kuunteät shortsit. hameessa ja liiveissä koristelua. Koko M, kuppi B,

Musta-viininpunainen puku,130€   Hiukan kiiltävää kangasta, hameen ylä-osassa ja liiveissä samanvärinen sifonki  ja ala-osassa iso "timantti"koriste. Koko M, kuppi B-C

   Musta-hopea kimaltava kankainenpuku,vihrein kukkakoristein,1450€    Kimaltava musta-hopeaa kangas,jossa tummanvihreitä kukkia.Koristeina "timantteja",koristekiviä ja helmiä ja vyötäröllä iso "timantti"koriste.Puvussa edessä halkio,jossa toinen mustakirjava kimalteleva kangas. Samaa kangasta myös liivien toinen puoli. Koko M. kuppi C-D(DD),kupissa muhkeat täyttet,jotka voi myös poistaa. Liivien pituus 98cm,kaksi kiinnityskohtaa. Kuminauhavyötärö 64-82cm.