Täältä löytyvät Asad shopin paljettirintaliivit ja vyöt sekä niiden yhdistelmät. "Timantti"koristeiset liivit sopivat tanssiin ja myös vapaa-ajan käyttöön toppisi alle.

Tervetuloa ihastelemaan!

 Kukka  paljettiliivit,Hopea 39€   Kokonaan paljettikoristettu liivi. Kuppi B, rinnanympärys 70-89cm.  Takana myös paljettikoristelua.Käytä yksinään tai topin alla.

"Timantti" koristeiset liivit,38€,  niskan taakse solmittavat,"timantti"koristeiset liivit,joissa kupin yläosssa tanakka sifonki rypytys ja myös henkseleissä koristeita. Takana tukeva metallikiinnitys. Rinnan alta 70-85cm ja kangas joustavaa.Kuppi B (rimpsujen vuoksi myös kokoon C). Sopii sekä yksinään tai kietaisutopin alla pidettäväksi ja Hameet- osastolla myös yhteensopiva puolihame.

Black star timanttiliivit, 42€  Liivit isoilla timanteilla, kiinnitys niskan taakse ja musta joustava vatsaverkko,jotka on yhdessä. Voi käyttää housujen tai hameen kanssa.    Liivit rinnan alta 67-77cm, kuppi B (sisällä runsas täyte,jonka voi helposti poistaa) Liivit takaa leveät ja joustava body osuuteen kiinnitetyt.   KOKO M.   Yhteensopivan timantti hame+ leggins osan löydät "Hameet" kohdasta. Kokoa upea asu!

 

Diamond liivit,42€  "Timantti" koristellut kupit,takaosa musta. Rinnan ympärys 72-90cm. Liivi takaa musta,helppo lisätä kaupan hakaspala. Yksinään tai topin alla käytettäväksi. Myös tanssiasuusi tuunaamalla sopivaksi.

Dina-style liivit, "sulka" reunalla 40€, "Käytä yksinään,topin alla tai tuunaa pukuusi sopivaksi. Kuppi B-C (tämän tyyppiset kupit sopivat isompaankin kokoon), rinnanympärys  82-92cm. Kiinnitysnauha niskan taakse,muutettavissa hakasella kaikille sopivaksi. Värit punainen,vaalean hopean kimaltava, musta ja kaikki hiukan kimaltavia.

Dina style liivit. 40€, Käytä yksinään, topin alla tai tuunaa asuusi sopivaksi. Kuppi C. Rinnanympärys 72-104cm.  Kiinnitys niskan takaa.Tällä hetkellä kullanvärinen ja  valkoinen,joka pitää päällystää kankaalla tai muuten koristella itse.

Musta-kulta liivit-ja vyö setti, 82€ Vyö 88-96cm(hakasia siirtämällä),liivit 94cm riinnanna alta (hakasia voi siirtää) , kuppi B.

Vaalean lilahtavan vaaleanpunainen liivi-vyö setti, 89€  Lantio 93cm (lyhennysvara n. 4cm), rinnanalta 96cm (lyhennysvara 18-20cm) Kuppi B

Hopeavalko-sininen liivi-vyö setti, 69€    Vyö 104cm (luhennysvara n.30cm) liivit rinnana alta 97cm (lyhennysvara n.40cm) Koristeina hopean värisiä riippuvia pieniä ja isoja helmiä ja kimaltavia hopeakangas koristeita.Osa koristeista tulee "yli".  Kuppi B.

Vaalean lilat liivit ja vyö-setti,64€      Vaalean liloilla paljeteilla ja helmillä koristettu asu. Koko n. M ja kuppi B. Kiinnitys niskan taakse.

Puna-kulta samettinen liivit ja vyö, 64€  Kaunista samettia kultahelmikoristeilla. Koko M, kuppi B-C

Vihreä liivit ja vyö, 62€       Kokonaan paljetti ja helmikoristelu.Koko M, kuppi B.

 Hopeanvärinen vyö-ja liivi setti56      Kokonaan paljettikoristeltu setti,koristeena riippuvat hopean väriset helminauhat, joiden päissä valkoiset kyynelhelmet. alaosan pituus 107cm ja yläosan 99cm. hakaset voi kiinnittää itse niin saa heti itselleen sopivaksi. Kuppikoko B.