Kaulakorut

Kaulakoru, kultakolikot,10€, Kolmion mallinen kaulakoru. Kevyttä kullanväristä metallia. Kiinnitystä voi muutella takaa itselle sopivaksi. Pituus 68cm. Kolmio-osuus edessä  pisimmillään 22cm.

Kullanvärinen kaulakoru, Sydän 14€     Kevyt koru kaunista kullanväristä filigraanityötä. Pituus

Hopeapallo kaulakoru 6 €  (2 kpl/ 10€)  Korussa hopeapallot,joiden välissä pienet mustat helmet Takana kiinnitys. Pituus 48cm. Voi käyttää kaksinkerroin myös rannekoruna.

"Timantti" kaula-ja korvakoru setti, 23€  Kevyet kaulakoru ja korvakorut upeasti kimaltavista "timanteista". Kaulakorun kiinnitys kohtaa voi muutella takana olevalla ketjuosuudella. Pituus 56cm. Korvakorujen pituus n.6cm. Sopivat esiintymisiin ja vapaa-aikaan.

"Timantti" kaula-ja korvakoru setti,vaalean sinisillä kivillä, 23€  Kevyet kaula- ja korvakorut upeasti kimaltavista "timanteista". Kaulakorun kiinnitys kohtaa voi muutella takana olevalla ketjuosuudella. Pituus 54cm. Korvakorujen pituus n.5cm.        Sopivat esiintymisiin ja vapaa-aikaan.

Musta pitsikaulakoru,pienet riipuvat helmet-ja helmikejut,8€

Pitsikaulakoru, perhonen, 8€    Takana ketjua,jolla korun voi säätää.

Pitsikaulakoru,riippuvalla soikealla helmikoristeella, 8€     Kaunis pitsikaulakoru,riippuva soikea kosiste ja pikku ketjuja,Takana hiukan ketjua,jolla voi säädellä korun pituutta.

Tilap.loppu!   Pitsikaulakoru,riippuvalla koristeella, 8€     Kaunis pitsikaulakoru,vaal.pun ruusu ja riippuva valkoinen helmi,takana hiukan ketjua,jolla voi säädellä korun pituutta.

Valkoinen pitsikaulakoru, riippuvlla valkohelmellä,8€   Takana kiinnitysketju,jolla pituuta voi muuttaa.

Pitsikaulakoru,riippuvalla isolla helmikoristeella, 8€     Kaunis pitsikaulakoru,takana hiukan ketjua,jolla voi säädellä korun pituutta.

Metal Flower kaulakoru, pinkki, 12€  Hiukan rouhea kaukakoru, jossa pinkit koristeet ja myös pikku "timantteja. Pituus n.56, takana olevalla kiinnityksellä voi säädellä korun pituutta.

Metal Flower kaulakoru, 12€  Hiukan rouhea kaukakoru, jossa pinkit koristeet ja myös pikku "timantteja. Pituus n.56cm, takana olevalla kiinnityksellä voi säädellä korun pituutta.

Vanhan hopean värinen kaulakoru,18€,  Rouhea kaulakoru,jossa samanväriset riippuvat, himmeät,vanhan hopean väriset kolikot. Keskella isonpi koriste ja keskikoristeessa ja sitä seuraavassa riveissä tumman himmeitä turkoosikiviä. Pituus 52cm. Kiinnityskohtaa voi vaihdella.

Pronssinvärinen kaulakoru,16€  Matta pronssinvärinen,rouhea kaulakoru."Ketjusta" riippuvat koristeet,joissa himmeän oransseja kiviä ja riippuvia "vanhoja" kolikoita. Pituus 60cm.

Kullanvärinen metalli kaulakoru,10€  Ohutta hennosti kullanväristä metallia. Pituus n. 60cm. Takana ketju,jolla pituutta voi säätää.

Kaulakoru, moniväri koristeilla, 9€  Riippuvat moniväriset koristeet, pituus n.46cm

Moonlight kaulakoru,12€  Puolikuun muotoinen, kullanväristä  kaunista filigraantyötä . Riippuvat turkoosit kivet. Korun pituus n. 53cm, kiinnitys takaa.