Kolikkohuivit 1 ja 2 kohdista löydät monenlaiset kolikkohuivit

Ihania hetki kauniiden kolikkohuivien parissa!

Jungle Love kolikkohuivi,musta,  29€  Pantterikuvioinen sifonki, mustat kuviot hiukan harmahtavalla pohjalla. Koristeena kultahelmet- ja kolikot, myös nauhojen päissä koristeet. Pituus  173cm,koristeosuus 80cm, korkeus takaa  30cm.

Jungle Love kolikkohuivi,moniväri,  29€  Monivärinen sifonki,värit vaal.pun, vaal.lila, vaal.kelt. Koristeena kultahelmet- ja kolikot, myös nauhojen päissä koristeet. Pituus  175cm,koristeosuus 80cm, korkeus takaa  30cm.

Jungle Love kolikkohuivi,tummanlila,  29€  Pantterikuvioinen sifonki, mustat kuviot tummahkon lila-vaaleapohjalla. Koristeena kultahelmet- ja kolikot, myös nauhojen päissä koristeet. Pituus  175cm,koristeosuus 80cmus takaa  30cm.

Jungle Love kolikkohuivi,punainen,  29€  Pantterikoristeinen sifonki.Pehmeän punaisella(jossa hiukan valkoista) pohjalla, mustat kuviot. Koristeena kultahelmet- ja kolikot, myös nauhojen päissä koristeet. Pituus  120cm,koristeosuus 80cm, korkeus takaa  30cm.

Jungle Love kolikkohuivi,sinertävä, 28€  Kimaltavaa kaunista, liukuvärjättyä kangasta, koristeena kultakolikoita-ja helmiä. Pituus 145cm, korkeus takaa kolikoineen 27cm, koristeosuus 75cm, myös kietaisunauhojen päissä koristelut.  Huom. Liukuvärjätyissä huiveissa värien (sinertävä,vaal.pun, kelt .) paikat saattavat vaihdella.

Cairo collection: Musta-puna kolikkohuivi,30€,  Musta,punakoristeinen joustava lycra. Kankaassa myös pieniä, mustia kimaltelevia liimapaljetteja.Koristeena kultakolikoita ja kulta- ja punaisia helmiä. Pituus 160cm,koristeosuus 79cm. kiinnitysnauhojen päissä myös koristeet. Korkeus takaa koristeineen 30cm. 

   Candy colours,sifonkihuivi,moniväri,  25€  Kevyt huivi,jossa kimaltavia moni värisiä laserkolikoita  ja musta sifonki. Pituus 160cm, koriste  n. 80cm ja korkeus 34cm. Myös nauhojen päissä koristeet.

 Candy colours,sifonkihuivi,fuksia,  25€  Kevyt huivi,jossa kimaltavia huivin värisiä laserkolikoita  ja kullanvärisiä metallikolikoita. Pituus 160cm, koriste  n.80cm ja korkeus 34cm. Myös nauhojen päissä koristeet.

  Candy colours,sifonkihuivi,valkoinen, 25€  Kevyt huivi,jossa kimaltavia valkoisia ja hennon vaaleanpunaisia laserkolikoita,kultakolikoita  ja valkoinen sifonki. Pituus 160cm, koriste  n.80cm ja korkeus 34cm. Myös nauhojen päissä koristeet.

 Candy colours,sifonkihuivi,pinkki, 25€  Kevyt huivi,jossa kimaltavia pinkkejä laserkolikoita, kultakolikkoja   ja pinkki sifonki. Pituus 160cm, koriste  n.80cm ja korkeus 34cm. Myös nauhojen päissä koristeet.

 Candy colours,sifonkihuivi,lila,  25€  Kevyt huivi,jossa kimaltavia huivin värisiä laserkolikoita  ja kullanvärisiä metallikolikoita. Pituus 160cm, koriste  n.80cm ja korkeus 34cm. Myös nauhojen päissä koristeet.

 Tulossa!!  Candy colours,sifonkihuivi,musta,  25€  Kevyt huivi,jossa kimaltavia huivin värisiä laserkolikoita  ja kullanvärisiä metallikolikoita. Pituus 160cm, koriste  n.80cm ja korkeus 34cm. Myös nauhojen päissä koristeet.

Rainbow verkkohuivi, musta, 26€    Musta,kevyt verkkohuivi, jossa ympäriinsä erivärisiä kimaltavia muovipaljetteja. Huivin reunoissa n.11cm hapsut. Pituus 135cm ja korkeus takaa pisimmästä kohdasta n.86cm ilman hapsuja.

Rainbow verkkohuivi, fuksia, 26€    Fuksia,kevyt verkkohuivi, jossa ympäriinsä erivärisiä kimaltavia muovipaljetteja. Huivin reunoissa n.11cm hapsut. Pituus 135cm ja korkeus takaa pisimmästä kohdasta n.86cm ilman hapsuja.

Rainbow verkkohuivi, lila, 26€    Lila, kevyt verkkohuivi, jossa ympäriinsä erivärisiä kimaltavia muovipaljetteja. Huivin reunoissa n.11cm hapsut. Pituus 135cm ja korkeus takaa pisimmästä kohdasta n.86cm ilman hapsuja.

Rainbow verkkohuivi, punainen,26 €    Punainen, kevyt verkkohuivi, jossa ympäriinsä erivärisiä kimaltavia muovipaljetteja. Huivin reunoissa n.11cm hapsut. Pituus 135cm ja korkeus takaa pisimmästä kohdasta n.86cm ilman hapsuja.

Cairo collection:Mintunvihreä lantiohuivi ,30€ ,XL   Kimaltava kangas,kultakolikoita ja vihreitä koristekiviä.  Myös solmiamisnauhojen päissä koristeet.Pituus 201,korkeus 37cm,koriste 105cm.

 Cairo collection: Hopeanhohto valkoinen lantiohuivi,30€ Hopeanhohtava kangas, tummemman ja vaaleamman punaiset koristekivet ja kullanväriset helmet.  Myös solmiamisnauhojen päissä koristeet. Pituus 175, korkeus 36cm, koriste 86cm.

Cairo collection:Valkoinen, kimaltava kangas,29€ Kaksi leveää riviä laserpaljetteja. Yläreunasta käännetään paljettirivi,joko niin että kangas näkyy paljettien välistä tai paljettikohdat ovat päällekkäin. Kuvassa paljettikohdat ovat päällekkäin tai hiukan toistensa päällä. Pituus 172cm, korkeus paljettirivit peräkkäin käännettynä 27cm.

 Cairo collection:Oranssi kimaltava huivi korukivilla,30€  Kimaltava joustava lycra,vaalean ja tummeman oranssit korukivet. Myös solmiamis nauhojen päissä koristeet. Pituus  184 , koriste 86cm korkeus 33cm.

Cairo collection:Punertava kimaltava huivi,30€  Punertava joustava lycra,punaiset ja kullanväriset helmet ja korukivet. Myös solmiamisnauhojen päissä koristeet.Pituus 187 ,koriste 90cm, korkeus 35€.

Cairo collection:Puna-musta rimpsuhuivi, 20€    Sifonkihuivi mustaa kevyttä sifonkia,joka reunustettu punaisella rimpsullisella sifongilla. Sifonkireunuksessa "timantteja". Huivissa koristeena kullanvärisiä laserpaljetteja ja saman värisiä pikku helmiä. Pituus 135cm,josta kiinnitysnauhojen osuu 2x30cm. Kiinnitusnauhojen päissä myös rimpsu koristeet punaista sifonkia. Korkeus takaa 67cm.

Cairo collection:Musta rimpsuhuivi, 20€    Sifonkihuivi mustaa kevyttä sifonkia,joka reunustettu kullanvärisellä  rimpsullisella sifongilla.  Huivissa koristeena kullanvärisiä laserpaljetteja ja saman värisiä kultakolikoita. Pituus 134cm,josta kiinnitysnauhojen osuus 2x30cm. Kiinnitusnauhojen päissä myös rimpsu koristeet kullanväristä  sifonkia. Korkeus takaa 67cm.  HUOM! Kuvasta poiketen kaikki kolikkokoristelut ovat kullanvärisiä!

Cairo collection:Kulta-mustarimpsuhuivi, 20€    Sifonkihuivi kulta-musta kuvioista  kevyttä sifonkia,joka reunustettu mustalla rimpsullisella sifongilla.  Huivissa koristeena kullanvärisiä laserpaljetteja, kevyitä kultakolikoita ja saman värisiä pikku helmiä. Pituus 162cm,josta kiinnitysnauhojen osuu 2x30cm. Kiinnitusnauhojen päissä myös rimpsu koristeet  sifonkia. Korkeus takaa 68 cm.

 Cairo collection: Käännettävä paljettihuivi, pronssi, 29€    Hiukan kiiltävä pronssin värinen "rypistynyt"kangas. Myös paljetit pronssin värisiä. Kaksi leveää riviä laserpaljetteja. Yläreunasta käännetään paljettirivi,joko niin että kangas näkyy paljettien välistä tai paljettikohdat ovat päällekkäin. Kuvassa paljettikohdat ovat päällekkäin tai hiukan toistensa päällä. Pituus 172cm, korkeus paljettirivit peräkkäin käännettynä 27cm.  

 

 Cairo collection: Musta-kukkakangas kolikkohuivi,30€  Kultakolikoilla,kulta- ja punahelmillä sekä punaisella paljettikolikoilla. Pituus n.179cm, korkeus n.39cm.

Cairo collection:Vihreä kirjava kolikkohuivi,30€  Kankaassa vihertäviä kukkia pohjana, kimaltavia koristeita, vihreä-ja kulta kolikoita, koristekiviä ja laserpaljetteja. Pituus 180cm, koriste 88cm, korkeus 34cm.

Cairo collection:Punakukkainen kolikkohuivi,30€  Vaaleanruskea punakukkasifonki,jossa kullankimaltavia koristeita. Kultakolikot-ja helmet ja punaiset laserkolikot ja punaiset korukivet. Pituus 185  ,koriste 84cm, korkeus 35cm.