Täällä ovat Asad Shopin rouheat ja sirommat metallivyöt!

Mukavia katseluhetkiä!

Metallivyö sydämillä ja tummanvihreillä kivillä, 30€  Pronssin värinen,rouhea metallivyö,jossa tummanvihreitä kiviä,sydänkoristeita ja riippuvia ketjuja.Koristeosan  pituus 88cm, varsinaista vahvempaa kiinnitysosaa 18cm ja lisäksi ketjua,joka roikkuu sivulla koristeena ja jossa on kaksi sydntä(ja voi tarvittaessa myös käyttää kiinitysosana) 34cm. Sopii siis joka kokoon.(Kivien väri luonnossa tummempi)

Kullanvärinen metallivyö "timanteilla,29€  Upea, kevyt metallivyö,joka kokonaan päällystetty "timanteilla". (valitettavati näkyy huonosti uvasa.) Pituus 84cm ja kiinnitysketju +lukko 28cm. Ketju jaa sivulle koristeeksi ja sillä voi säätää pituutta. Sopi moneen kokoon.

Metallivyö sydämillä , 30€  Pronssin värinen,rouhea metallivyö,jossa sydänkoristeita ja riippuvia ketjuja.Koristeosan  pituus 88cm, varsinaista vahvempaa kiinnitysosaa 18cm ja lisäksi ketjua,joka roikkuu sivulla koristeena ja jossa on kaksi sydntä(ja voi tarvittaessa myös käyttää kiinitysosana) 34cm. Sopii siis joka kokoon.

Metallivyö sydämillä ja tumman oransseillakivillä, 34€  Pronssin värinen,rouhea metallivyö,jossa tumman oransseja kiviä,sydänkoristeita ja riippuvia ketjuja.Koristeosan  pituus 88cm, varsinaista vahvempaa kiinnitysosaa 18cm ja lisäksi ketjua,joka roikkuu sivulla koristeena ja jossa on kaksi sydäntä(ja voi tarvittaessa myös käyttää kiinitysosana) 34cm. Sopii siis joka kokoon. (Kivien väri luonnossa tummempi)