TOPIT ASAD SHOPISTA! Täältä löydät kietaisu- ja muita toppeja, perustopeista ihaniin kimaltaviin. Topit sopivat moniin tanssilajeihin ja vapaa-aikaan!

Sofistic kietaisupusero, puna,musta, 24€   Kimaltava, joustava, puna-musta kangas,jossa mustia pantteri kuvioita. Takaosan leveys 46cm, kietaisunauhat 2x 59cm. Korkeus takaa 37cm. Koko S-M.

Sofistic kietaisupusero, vaalean punertava-vihertävä, 24€   Kimaltava, joustava, vaalean ja tummemman punertava-vaalean harmaanvihertävä kangas,jossa mustia pantteri kuvioita. Takaosan leveys 46cm, kietaisunauhat 2x 59cm. Korkeus takaa 37cm. Koko S-M.

Laces pitsitoppi,turkoosi, 20€ Kietaisutoppi turkoosia joustavaa pitsiä. Voidaan kiinnittää eteen solmuun tai taakse solmiamalla. Toppi on iholla ihanan pehmeää pitsiä.Tämä toppi sopii niin Itämaiseen kuin lattariin,vakiotansseihin kuin juhlissa tai muuten vain käytettäväksi!   Koko M.

 Laces pitsitoppi,lila, 20€    Kietaisutoppi lilaa,joustavaa pitsiä. Voidaan kiinnittää eteen solmuun tai taakse solmiamalla. Toppi on iholla ihanan pehmeää pitsiä.Tämä toppi sopii niin Itämaiseen kuin lattariin,vakiotansseihin kuin juhlissa tai muuten vain käytettäväksi!  Koot L ja XL.

 

 Laces pitsitoppi, oranssi,20€  Kietaisutoppi oranssia joustavaa pitsiä. Voidaan kiinnittää eteen solmuun tai taakse solmiamalla. Toppi on iholla ihanan pehmeää pitsiä.Tämä toppi sopii niin Itämaiseen kuin lattariin,vakiotansseihin kuin juhlissa tai muuten vain käytettäväksi!   Koko M.

 

 Laces pitsitoppi,vaaleanpunainen,20€    Kietaisutoppi vaaleanpunaista, joustavaa pitsiä. Voidaan kiinnittää eteen solmuun tai taakse solmiamalla. Toppi on iholla ihanan pehmeää pitsiä.Tämä toppi sopii niin Itämaisee kuin lattariin,vakiotansseihin kuin juhlissa tai muuten vain käytettäväksi!   Koko M.

 

 

Musta-helmikoriste toppi, vaal.punainen, 22€, Joustava, iholla erittäin pehmeä, musta- vaaleanpuna kirjava lycra.Koristeena riippuvia mustia ja vaaleanpunaisia helmikoristeita. Myös hiukan leviävissä hihansuissa helmikoristeet. Leveys vyötärön kohdalta venyttämättä n. 81cm. Korkeus takaa koristeineen 45cm. Koko s-M. 

 

Tummanpunainen sametti toppi,15€,  Tummanpunaista hiukan kiiltävää joustosamettia. Vene kaula-aukko olkapäät näyttävä.Pitkät hihat. Topin korkeus 40cm,vyötärön kohdalta ympärys n. 80-82cm, alareuna(n. lantion kohta) n.86cm. Koko M. Kangas on erittäin joustavaa.

 

Raqs kietaisupusero.lila, 23€  Lila-musta-harmaa pehmeä joustava kangas,jossa kimalletta.Lyhyet hihat,korkeus takaa 41cm. Selkäosan leveys 49cm. Koko M. 

Raqs kietaisupusero,sininen,  23€, Sini-musta-harmaa joustava kangas,jossa kimalletta. Lyhyet hihat,korkeus takaa 41cn, selkäosan leveys 49cm   koko M.

Raqs kietaisupusero,vihertävä, 23€      Tummanvihreä-musta-harmaa pehmeä, joustava kangas jossa kimalletta. Lyhyet hihat ja korkeus takaa 41cm selkäosan leveys 49cm.   Koko M.

  Samettipusero vaaleansininen, 22€,    Pehmeää samettia,kultahelmikoristeluilla. Vyötäron kohdalta leveys 68-88cm, korkeus 42cm. Koko M.

Pantteri  kietaisutoppi, lila, 17€,  Joustava, rypistymätön  kangas, perhoshihat. Hihat käsivarren kohdalta kapeahkot. Yhdenkoon tuote, kokon n.S.

Kirjava  kietaisutoppi, lila, 17€,  Joustava, rypistymätön  kangas, perhoshihat. Hihat käsivarren kohdalta kapeahkot. Yhdenkoon tuote, kokon n.S.

Musta-valkopallollinen  kietaisutoppi, lila, 17€,  Joustava, rypistymätön  kangas, perhoshihat. Hihat käsivarren kohdalta kapeahkot. Yhdenkoon tuote, kokon n.S.

Musta kultakimalteinen toppi, 20€  Kultakimalteinen joustava kangas, keskellä edessä rypytys ja alaosassa rypytys. Koko M.  ( Kuva vääristää kimalluksen väriä,joka on luonnossa  kullan värinen.)

Loppu! Oranssi kietaisupusero, 19€,  Kiiltävä joustava kangas, keskipituisissa hihoissa pienet liehukkeet. Korkeus niskasta 40cm, koko S- M.

 

 

   Kirjava pallollinen kietaisutoppi,19€ Pallokuviosta, joustavaa, hiukan kimaltelevaa kangasta. Topissa lyhyet hihat. Koko M-L.

Huom.Aletuotteilla ei palautusoikeutta.

Kulta-musta kimaltava kuvioinen kietaisutoppi, 19€  Kangas kimaltavaa, rypistymätöntä ja iholla miellettävääkanasta. Molemmat hihat ylhäältä asti "halkaistut",joten voit pitää sellaisina tai sitoa alhaalta yhteen.Takaa suora,takaosan korkeus 39cm ja leveys 45cm. Edessä kietaisuosuus 2x50cm. Koko M.

Hameet osastolla yhteensopiva hame.

Lila kirjava sifonkipusero,19€    Kietaisupusero kevyttä sifonkia, leveät 3/4 perhoshihat (Luonnossa hiukan punetavampi lilan väri). Koko pienehkö M.

 

Valkoinen kultahelmikoriste toppi, 24€  Toppi joustavaa rypistymätönta lycraa, olkapäällä aukot, Koko M.

 Sininen kultahelmikoriste toppi, 24€  Toppi joustavaa rypistymätönta lycraa, olkapäällä aukot, Koko M.

 Musta hihaton toppi,  24€  Musta lycra,reunuksena ja koristeina punaisia paljetetteja, Myös riippuvia kultahelmiä ,"timantteja" ja paljetteja. Koko M..

 Vaalean oranssi hihaton toppi,  24€  Vaalea oranssi lycra,reunuksena ja koristeina punaisia paljetetteja, Myös riippuvia kultahelmiä ,"timantteja" ja paljetteja. Koko M.

   Samettipusero vaaleansininen, 29€,    Pehmeää samettia,kultahelmikoristeluilla. Vyötäron kohdalta leveys 68-88cm, korkeus 42cm. Koko M.

 Pronssinvärinen toispuolinen toppi, 28€,  Joustavaa lycraa, toisella olkapäällä olkanauha, kankaassa pronssinvärisiä koristeita ja kirjailuna pronssinvärisiä paljetti- ja helmi koristeita.Hihassa pronssinväristä sifonkia. Alareunassa saman väriset riippuvat helmikoristeet.Hihan puolella korkeus 39cm+riipuvat helmikoristeet. Alareunan leveys yhteensä n.75cm. Koko S-M.

 

Hopea sifonkihiha pusero, 22€  Pusero hopeanhostavaa, harmaata, rypistymätöntä kangasta. Kaksinkertaiset sifonkihihat ja vyätäröllä vyötärön ympäri kiedottava nauha. Koko M.

"Timantti" olkaimet, 10€,   Kauniit "timantti olkaimet,joilla saat blingiä asuusi. Voit käyttää topissa, jossa ei ole olkaimia,tai irrotettavat olkaimet. Ja myöskin topissa jo olevien olkainten päällä koristeena. Paketissa 2 kpl.

Musta helmitoppi,30€ Toppi kokonaan helmivirkkausta,kauniisti liikkuva ja laskeutuva. Edestä voi kiinnittää helminapeilla. Joustaa paljon. Koko  M-L.

 

Pronssin värinen toppi,28€  Erittäin joustava toppi,pronssin väristä kestävää,joustavaa lankaa. Topissa ympäriinsä riippuvis pronssinvärisiä koristeita. Myös hihojen suissa koristeet. Koko M-L

Punakirjava Choli pusero,20€Puna-musta-harmaa kirjava joustave kanas,jossa siellä täällä kullankimaltavia koristeita. Seässä ylhäällä ja alhaalla nyörit,jolla pusero suljetaan. Selkäosa on muuten avoin. KokoM.

Choli toppi,sininen , 19€  Samettia  Alareunassa ja kaulassa musta samettinauha ja pieniä kultakolikoita. Niskassa ja takana solmiamisnauhat. Takaosa auki.Koko M.

Choli toppi punainen 19€  Samettia. Puseron kaula-aukossa ja alareunassa pikkukukkakoristeita,selkäosa avoin. Niskassa ja takana mustat pitsinauhat.  Koko M.

Cholitoppi harmaa, 19€ Samettia. kaulassa ja alhaalla leveät samettinauhat,joilla myös toppi suljetaan. Takaosa avoin. Koko M-L.