Täältä löytyvät ihanat pitkähihaiset topit! Niin tanssiharrastukseen, juhlaan kuin vapaa-aikaasi!

Toivottavasti  löydät jotain mukavaa!

Zaman vaalean vihertävä sifonkitoppi, 29€  Yläosa vihertävää ja ruosteen väristä pitsiä  ja kauniit ylipitkät ja halkaistut sifonkihihat. Topin voi kietoa eteen, taakse tai takakautta eteen. Koko M.

Zaman sifonkihiha toppi, lila, 29€                                                                         HUOM! Kuvasta poiketen myös pitsiosuus on samaa lilan väristä pitsiä! Hihat ylipitkät,  halkaistut, kauniisti liikkuvaa  sifonkia. Topin voi kietoa eteen,kuten kuvassa tai taakse.  Koko M.

Zaman sifonkihiha toppi, sininen, 29€  Yläosa sini-hopeaa pitsiä, reilusti ylipitkät ,halkaistut, kauniisti liehuvat hihat. Topin voi kietoa eteen, taakse tai takaa eteen. Koko M.

Zaman sifonkihihatoppi, luonnonvalkoinen, 29€  Yläosa musta-kellertävää pitsiä, ja ylipitkät halkaistut , kauniisti liehuvat hihat. Topin voi kietoa eteen, taakse tai takakautta eteen. Koko  M.

Zaman helmenharmaa sifonkitoppi, 29€  Yläosa vihertävää ja ruosteen väristä pitsiä  ja kauniit ylipitkät ja halkaistut sifonkihihat. Topin voi kietoa eteen, taakse tai takakautta eteen. Koko M.

 Lilan punertava kietaisu pusero,23€     Kauniisti hiukan kimaltava, joustava lycra kangas. Voi kiinnittää kuvassa olevalla tavalla tai kietoa selän tääkse. Koko M. 

HUOM! Kuvasta poiketen toppi on lyhythihainen ilman rypytyksiä!(muuten sama)

Kimalluksen vuoksi suositellaan käsinpesua.

 

Pretty Woman Bodysuit ,musta, 34€  Joustavaa kangasta,pitkät pitsihihat ja kuvioidun yläosan alla hiukan beesiin menevä läpinäkymätön alusosa. Päällä musta kuviot. Alaosassa kiinni ommellut joustavat lycra housut,joissa neppi kiinnitys. Takaosassa narukiinnityksinen aukko. Voi kiristää itselle sopivaksi. Narujen alapuolella vetoketju tukemassa.Sopii niin tanssin yläosaksi, topiksi samoin  myös vapaa-aikaan. Leveys rinnan kohdalta n.98-106cm,vyötärö n.76cm,pituus kaulasta housujen alaosaan n.78cm. Koko M-L.

Bodysuit takaa...

Pretty Woman Bodysuit ,kulta 36€ Joustavaa mustaa verkkokangasta,jossa kauniita kullanvärisiä pikkupaljetti koristeita. Alaosassa neppi kiinnitys. Voi kiristää itselle sopivaksi. Takana n.housujen kohdalle asti vetoketju tukemassa.Sopii niin tanssin yläosaksi, topiksi samoin  myös vapaa-aikaan. Leveys rinnan kohdalta n.90-100cm,vyötärö n.78-88cm,pituus kaulasta housujen alaosaan n.75cm. Koko M-L.

Pretty Woman Bodysuit ,musta-ruskea , 32€  Joustavaa kangasta,pitkät verkkohihat ja kamkaassa mustat samettikoristelut. Alaosassa  neppi kiinnitys. Sopii niin tanssin yläosaksi, topiksi samoin  myös vapaa-aikaan. Leveys rinnan kohdalta n.92-106cm,vyötärö n.80-96cm,pituus kaulasta housujen alaosaan n.78cm. Koko M-L.

Black Diamond toppi,38€     Musta,erittäin joustava toppi, iholla ihanan pehmeä. Yläosa joustavaa lycraa ja alaosa joustavaa sifonkia Yläosassa "timantti" koristelu sekä topissa,  hihoissaja myös olkaimissa.. Kummassakin kädessä keskisormessa lenkki. Olkapäillä kapeat olkaimet. Topin pituus n.45cm ja leveys n.80cm venyttämättä. Koko M.

Musta-turkoosikuvio kietaisupusero,30€

Joustava,kaunis pusero,jossa kimaltavia turkoosikuvioita kankaassa pusero,pitkät trumpettihihat,joissa halkiot, voi vaikka solmia.   Koko M( -L.)

 

Kietaisupusero hopeapitsillä, 32€  Musta,joustava, pehmeä lycra, hihat kaunista hopeapitsiä. Voi solmia eteen tai taakse.Koko M.

 

Tummanlila mustakuvioinen toppi, 30€  Topissa pitkät levenevät hihat.Upea kangas hiukan kiiltelevä ja rypistymätön. Mustat kuvioit hiukan koholla. Voit solmia eteen(kuten kuvassa) tai selän taakse. Koko M-L

Hopeanhohtava punertava toppi,30€,  Hopeanhohtavaa,punertavaa, joustavaa kangasta. Hopeanväriset koristelut. Alhaalle levenevissä ja halkinaisissa hihoissa hopeapaljetteja. Korkeus takaa 40cm+9cm helmikudos koristeet.

Pitkähihainen toppi,lila,29€  Vaaleanlilaa,kimaltavaa ja joustavaa kangasta. solmia voi edestä tai takaa. kimallusten vuoksi  suositellaan käsinpesua. Koko M-XL.

Pitkähihainen toppi,lila,29€  Vaaleanlilaa,kimaltavaa ja joustavaa kangasta. solmia voi edestä tai takaa. kimallusten vuoksi  suositellaan käsinpesua. Koko M-XL.

 Kimallus toppi, lila 23€ Kaunista, metallinhohtoista , hiukan kimaltavaa rypistymätöntä kangasta. Kevyt ja hiukan joustava.Ei solmita vaan edessä"valesolmu". Koko M.  Suositellaan käsinpesua kimalluksen vuoksi.