HYVIÄ TARJOUKSIA LÖYDÄT TÄLTÄ SIVULTA! (HUOM!Tarjoustuotteilla ei palautusoikeutta!)

Toivottavasti löydät jotain mukavaa!

TARJOUS!!!  Housut kultakoristelulla, lila, 20€  Joustava lycra,lahkeissa kultakoristelut. Koko M. Pituus 96cm.

Golden Flower toppi,21€  NYT 19€! Musta joustava lycra,jossa kimaltavia kullanvärisiä kukka kuvioita. Toinen hiha lyhyt ja normaali,toisella puolella spagetti olkain. Topin korkeus 38cm,takaosan leveys 39cm. Koko S (-M).

 Kirjava vaaleanpunainen sifonkihame, 30€ NYT 25€ !!!  Rypistymätöntä, kauniisti laskeutuvaa sifonkia. Osittain kaksinkertaisessa hameessa pitkähkö toinen kerros päällimmäisenä,kummassakin kerroksessa helmikoristelut. Pituus 98cm, kuminauhavyötärö 69-108cm.Koko M-L.

Mustat housut kultarimpsulla, 25€  Joustavaa iholla pehmää lycraa. Kiinteä hamonen,jonka alareunassa kullanväristä hiukan kimaltavaa kangasta. Koko M. Pituus 96cm. 

 

 

Musta-valko pallollinen kietaisutoppi, 20€,12€  Joustava, rypistymätön  kangas, perhoshihat. Hihat käsivarren kohdalta kapeahkot. Yhdenkoon tuote, kokon n.M.

  Sinikukka kietaisupusero, 20€   12,00€  Kankaan siniset kukat kiiltäviä. Levenevät perhoshihat. Koko M.

sama pusero myös punakukkaisena. Kerro tilatessasi väri!

 

Laces pitsitoppi, 20€  Kietaisutoppi joustavaa pitsiä. Voidaan kiinnittää eteen solmuun tai taakse solmiamalla. Toppi on iholla ihanan pehmeää pitsiä.Tämä toppi sopii niin Itämaiseen kuin lattariin,vakiotansseihin ja myös vapaa-aikaan!

VÄRIT: Oranssi,koko M / Lila, koot L ja XL / Turkoosi, koko M.  

 

 Musta kokopuku, yhdellä hihalla,140€ Koko M-L, kuppi B.  Liivit,joista toinen(näkyvä puoli koristeltu) ja toisella puolella sifonkihiha, joka jättää olkapään näkyville.

 

tarjoustuotteilla ei palautusoikeutta.

 HUOM!   KAIKKI KORSETIT   -15%     TARJOUS KOHDASSA:   Tarvikkeet, asusteet ja osasto: korsetit,naamioit..

 

 Flower Bling huivi,vaalea lila, 16€Kevyt, kaunis huivi, Kankaassa kimallusta ja alareunassa pitsihapsut. Sopii myös hyvin asusteidesi kanssa.

VÄRIT:

Vaalea lila,  pituus 150cm,korkeus takaa 45cm. /Valkoinen,  pituus 150cm,korkeus takaa 45CM./  Musta,  pituus 145cm,korkeus takaa 45cm./Vaalea persikka, 150cm,korkeus takaa 45cm. /  Vaalean sininen,  pituus 150cm,korkeus  / Vaaleanpunainen,  pituus 140cm,korkeus takaa 45cm. 45cm.  /  Harmaa,  pituus 140cm,korkeus takaa 45cm.

Kaikki huivien värit kuvina löydät kohdasta: Sametti,pitsi ja helmihuivit!

Lantiovyö, lila, 32€  €  NYT 20€ Lantiovyössä paljetti päällystys ja riippuvia helmikoristeita. Kaksi eri kiinnityskohtaa hakasilla.,joten sopii moneen kokoon. Saat näyttävän muutoksen asuusi. M-L.

VÄRIT:

Punainen / Musta / Lila (Kaikki värit löytyvät kohdasta "Sametti-pitsi ja helmihuivit")

Lila lycrahame, 26€     Pehmeä,joustava lycra. Edessä ja sivuilla hopeiset koristelut, vyötäröllä yksi isompi. Edessä halkio, halkiokohtaa voi myös pitää jommallakummalla sivulla.  Pituus 96cm. Kuminauhavyötärö, Koko M.

Punainen lycrahame, 26€  Pehmeä,joustava lycra. Edessä ja sivuilla hopeiset koristelut, vyötäröllä yksi isompi. Edessä halkio, halkiokohtaa voi myös pitää jommallakummalla sivulla.  Pituus 96cm. Kuminauhavyötärö, Koko M.

ALE 100€!!!!     Vihertävän kirjava puku,  (260€)  Koko M, kuppi B-C.   Huivi ei kuulu asuun!

HUOM! Tarjoustuotteilla ei palautusoikeutta.

 HUOM!   KAIKKI NAAMIOT   -15%     TARJOUS KOHDASSA:   Tarvikkeet, asusteet ja osasto: korsetit,naamioit..

 

Kirjoita teksti tähän

Upeat kengät. Vain koko 40.!( 59€)  NYT 20€

 Tässä kuvassa toisessa kengässä korossa ja sivussa "timantti"koristeet ja päällä hieno isompi "timantti"koriste,jonka alla muovituki..ei siis hajoakkaan helposti. Korko 6cm. Nilkassa suljettavassa kohdassa pieni koukku,joten ei tarvitse joka kerta "näpertää" kiinni. Toisessa nilkassa edessä leveä "timanttikoriste" kuten myös jalan päällä. Korko 11cm ja koron ja päkiän kohdalla hopenvärinen pinta.(Kuvassa niihin heijastuu alla oleva vihreä pöytäliina...)  Kengät siis uusia,käyttämättömiä, pikkuerästä, jonka ostimme.Huom! Edullisuuden vuoksi..ei palautusoikeutta.  KUMMASSAKIN VAIN KOKO 40.

 

 

 

 

 

Upeat kengät. Vain koko 40.! ( 59€)  NYT 20 €

1.Tässä kuvassa korkeamman korko 12cm,päkiän alla pohja n.3,5cm ja pyöristetty,joten korkeudesta huolimatta helppo kävellä. Joka toinen rait kiiltonahkaa ja joka toinen nappanahkaa. Takana vetoketju.

2.Matalammassa korko 8cm.Korko ja jalan kohta kullanväriset. Kiinnitys samanlaisella "koukulla" helposti kuten edellisessä. Koko 40.

 

 

 

 

Punakukka kietaisupusero 20€  NYT12€   Kankaan punakukat kiiltäviä. Levenevät perhoshihat. Koko M.