TÄÄLTÄ LÖYDÄT YKSIOSAISET PUVUT!

Tervetuloa tutkimaan ihania pukuja!

Vaaleanpunaisen-kirjava puku, 30€, Ohutta kauniisti liikkuvaa kangasta,sisäpuolella ohut aluspuku.Kankaassa vaalean sinisiä ja hennosti kullanvärisiä koristeita Alaosa levenee ja muutama rimpsureuna. Spagettiolkaimet. Koko M.

Kullanvärinen,hiukan vihertävä puku, 30€  Pitkä puku,hiukan  joustavaa, kauniisti liikkuvaa  lycraa. Kangas kimaltava ,hiukan vihertävä. Yläosassa pieni rypytys ja rintojen kohdalta puvussa kaksinkertainen kanas. Spagetti olkaimet ja niiden päätekohdassa takana kuminauhaa,jolla voi kiristää itselle sopivaksi.  Edessä puvun kankaasta kiinteä  "liehuke", joka ulottuu n. 2/3 osaa puvun pituudesta.Puku leviää  alaspäin , ei halkioita. . Pituus kainalosta 129cm, Leveys rintojen kohdalta n.68cm(kuminauha venytettynä n.100cm.)Koko M.(...L) 

(kuvan väri kiillon vuoksi hiukan epätasainen,luonnossa täysin tasavärinen)

 Musta kokopuku, yhdellä hihalla,100€. Koko M-L, kuppi B.  Liivit,joista toinen(näkyvä puoli koristeltu) ja toisella puolella sifonkihiha, joka jättää olkapään näkyville.

Hopea kuvioinen saidi-baladipuku, 75€  Joustava musta-hopea kuvioinen lycrakangas. Puvussa  hopeahelmet ja samanväriset laserkolikot ympäriinsä. Halkiot kummallakin puolella ja halkioissa riippuvat hopeapajetti-ja laserpaljetit. Halkoissa myös riipuvat hopeahelmi-ja laserpaljetit.. Leveys suurinpiirtein vyötärön kohdalta n.90cm. Kangas joustavaa.Pituus olkapäältä alas n.139cm.  Koko M.

Mukana tulevat asunkangasta olevat lantiohuivi ja pääkoriste.

Punainen saidi/baladipuku,70€ Punainen hopeakoristeinen joustava kangas. Hihoissa ja helmassa hopeakolikoita, myös vyössä.  Koko M. Asuun kuuluva pääkoriste on kuvassa kaulassa.

Punainen sametti kokopuku 148€     Suora kokopuku kaunista ja hyvälaatuista samettia,punaisia paljetti ,puna-ja hopeahelmikoristeluja. Helmassa halkio kummallakin puolella ja halkiot koristeltu hopeahelmillä (ei kuvauksen takia näy kuvassa) Mukaan kuuluvat käsiosat(2 kpl) kinnitetty kuvasa oikealle puolelle..Koko M.

TARJOUS!!  Turkoosi kokopuku, 85€  Kimaltava turkoosi kangas samanvärisillä helmi- ja  kukan muotoisilla paljettikoristeilla. Molemmilla sivuilla kaunis rimpsukoriste puvun kankaasta. Koko M, kuppi B.

 Musta-fuksia kuvioinen saidi-baladipuku, 75€  Fuksia-musta  puku,jossa musta-ruskeita salmiakkikuvioita ja kimaltavia fuksia kuvioita, joustavaa lycrakangasta. Kaulassa ja hihoissa kultapaljetteja,hihoissa myös eriväri laserpaljetteja. Alaosan halkiot reunustettu kultapaljeteilla ja moniväri laserpaljeteilla. Halkioissa myös riippuvat kultahelmi ja laserpaljetti koristeet. Leveys suurinpiirtein vyötärön kohdalta n.114cmcm. Pituus olkapäältä alas n.143cm. Koko M-L-XL. Pukuun kuuluu pääkoriste ja lantiohuivi puvun kangasta ja samoilla koristeilla.

Vaaleansininen sametti kokopuku, 80€    Ihanaa joustosamettia, ympäriinsä riippuvia helmikoristeita ja hihoissa ja helmassa helmireunustettuja sifonkisuikaleita. Todella monikäyttöinen puku,sopii moneen tanssiin. Puku uusi! Koko S. 

Musta-lime puku, 95€   Mustaa joustavaa kangasta jossa hopeareunustettuja limenvihreitä koristeita ja epätasainen helma. Koko M.

Lasten tanssihame, vaaleahko turkoosi,10€  Sifonkihame kultapaljetti-ja helmi reunuksella ja vyötäröllä leveä kultapaljetti koriste, josta riippuu kullanvärisiä muovipaljetteja..Toinen sivu auki, kiinnitys nauhalla.  Hameen vyötärön leveys 59 cm ja pituus  58cm.

Tarjoutuotteilla ei palautusoikeutta.

Lasten tanssihame, tumman punainen,10€  Sifonkihame kultapaljetti-ja helmi reunuksella ja vyötäröllä leveä kultapaljetti koriste, josta riippuu kullanvärisiä muovipaljetteja..Toinen sivu auki, kiinnitys nauhalla.  Hameen vyötärön leveys 59 cm ja pituus  58cm.

Tarjoutuotteilla ei palautusoikeutta.

Punainen puku mustilla koristeilla,Tarjoushinta 55€   Puvussa kummallakin sivulla mustalla sifongilla päällystettyjä aukkoja, jotka reunustettu kulta-mustilla paljetteja. Paljettikuvio myös kaula-aukossa. Koko M.Puvun kupeissa olevat kovat täytteet rikkoutuneet ja ne on helppo vaihtaa uusiin toppauksiin.Kuppien toppaukset voi vaihtaa B tai C kokoon. Pienellä korjauksella hyvä puku edullisesti!

Tarjoustuotteilla ei palautusoikeutta!

 Fuksia kuvioinen saidi-baladipuku, 85€  Joustava fuksian värinen puku, joustavaa lycrakangasta. Puvussa on kimaltavia fuksian värisiä kukka- ja erikokoisia pyöreitä  kuvioita.Kaulassa ja hihoissa kultapaljetteja,hihoissa myös eriväri laserpaljetteja. Alaosan halkiot reunustettu kultapaljeteilla ja moniväri laserpaljeteilla. Halkioissa myös riippuvat kultahelmi ja laserpaljetti koristeet. Leveys suurinpiirtein vyötärön kohdalta n.114cmcm. Pituus olkapäältä alas n.143cm. Koko M-L-XL. Pikuun kuuluu pääkoriste ja lantiohuivi puvun kangasta ja samoilla koristeilla.

Pronssin värinen puku, 85€,  Kimaltava kangas,mustia koristeita, koristekuviot kulta-ja mustia helmiä.Hihoissa ja alareunassa koristelut.Koristeet riippuvat ja liikkuvat kauniisti. Hihat kyynärpään kohdalta asti auki ja leveähköt, joten liikkuvat upeasti tanssiessa.Koko M.   Ps. Tämän kuvan väri oikeampi,toisessa hiukan valo vaalentaa väriä.

 Musta-vihreä kuvioinen saidi-baladipuku, 75€  Musta-vihreä  joustava puku,jossa musta-ruskeita salmiakkikuvioita ja kimaltavia vihreitä kuvioita, joustavaa lycrakangasta. Kaulassa ja hihoissa kultapaljetteja ja hihoissa myös vihreitä laserpaljetteja. Alaosan halkiot reunustettu kultapaljeteilla ja vihreillä laserpaljeteilla. Halkioissa myös riippuvat kultahelmi ja laserpaljetti koristeet. Kangas joustavaa. Leveys suurinpiirtein vyötärön kohdalta n.114cmcm. Pituus olkapäältä alas n.142cm. Koko M-L-XL. Pukuun kuuluu pääkoriste ja lantiohuivi puvun kangasta ja samoilla koristeilla.