Tilaus ja yhteydenotto

Maksaminen ja maksutavat

Verkkokaupassamme on käytössä ennakkomaksu tilisiirtona.Tilauksen yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimituksiin tai siinä mahdollisesti ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Tilauksen tehdessäsi sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilaaminen

Tilauksen nopeuttamiseksi merkitse tuotteen nimi, joka on tuotteen alla oleva alleviivattu osuus ja mielellään hinta.. Kiitos!

Onnistuneen tilauksen saapuessa lähetämme vahvistusviestin ja laskutustiedot sähköpostiisi vähintään 1-2 päivän kuluessa. Vahvistusviestin lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen lisäämistä tilauksen tehdessäsi ja myös puhelinnumeron sillä vähänkin isommat lähetykset tulevat edullisemmaksi nettilähetyksen kautta. Maksun näkyessä tilillämme tuote postitetaan 2-4 vrk kuluessa. Muistathan lukea tilauksiin, toimituksiin ja palautuksiin liittyvät kaikki asiat Tilaus/Yhteydenotto lomakkeen alapuolelta!

Ota yhteyttä

Sähköposti: lionofd@hotmail.com

Puhelinnumerot: 044 084 7747 tai 040 5075839

Toimitukset ja laskutus:

Kun teet tilauksen, saat sähköpostiisi tai puhelimeesi vahvistuksen ja laskutustiedot 1-2 arkipäivän kuluessa. Muistathan lisätä yhteystietosi tilaukseesi.

Tuotteet toimitetaan postitse edullisinta postitustapaa käyttäen (Postin hinnaston mukaan), postituskulut lisättynä.

Toimitustavat ovat: kirje, postipaketti tai pitkä paketti (Matkahuolto, esim. tanssikepit) tuotteen (tuotteiden) koon mukaan.

Toimitus tapahtuu maksun näkyessä tilillämme, 2-4vrk aikana. (Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista.)

Tilauksen nopeuttamiseksi on hyvä kirjoittaa tilaukseen tuotteen oikea nimi... se alleviivattu nimike, hinta mukaan lukien. Kiitos!!

Tuotteet sisältävät Alv. 24%. Tuotteissa on 14vrk:n vaihto-ja palautusoikeus alkaen lähetyspäivästä, lukuunottamatta ALE- tuotteita, joilla ei ole palautusoikeutta. Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla. Mikäli tuotetta on käytetty, vastaa asiakas tuotteen arvon alentumisesta. Pidätämme oikeuden laskuttaa asiakasta tuotteen arvonalennuksesta.

Mahdollisia palautuksia varten löydät palautusosoitteen lähetyskuoresta. Palautus asioissa kysymyksiä voit lähettää myös spostiosoitteella lionofd@hotmail.com tai "Tilaus / Yhteydenotto" kohdan lomakkeella. Tuotteen mahdollisista lähetys- tai palautuskuluista johtuvia maksuja emme korvaa.

Ongelman sattuessa.

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti yllä mainittuihin joko sposti osoitteeseemme tai soittamalla yllä mainittuun puhelinnumeroon. Jos paketti on vahingoittunut Postissa tai Matkahuollossa,on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio asianomaiseen tahoon.

Mukavia tanssihetkiä!
- Asad shop

Ota yhteyttä